Szolgáltatások

Lovaglás és lovasoktatás

A Debreceni Lovasklubban lehetőség van a lovaglás tanulására minden tudás szintnek megfelelően. Legyen szó, teljesen kezdő, vagy már haladó tanulóról. Mi azt gondoljuk, hogy a hobbi lovaglást is lehet igényesen művelni. Azok számára akik egy kicsivel többet szeretnének kihozni magukból, és szeretnék magukat megmérettetni, lehetőség van RAJTENGEDÉLY vizsga megszerzésére és versenyzésre is. Ezzel a lehetőséggel minden évben több lovasunk is élni szokott, és ez idáig minden általunk felkészített lovas sikeresen levizsgázott. A lovasoktatást angol nyelven is vállaljuk.

Bértartás

A lovardában minden lónak boxos elhelyezést biztosítunk. Ez történhet angol boxokban, illetve zárt istállóban. Az idei évben egy vadonatúj, modern ló és gazdi számára minden igényt kielégítő istállóval bővültünk amit túlzás nélkül hívhatunk : Horse Superiror ****-nak! Természetesen rendelkezünk fedett jártató géppel, amelyben egyszerre hat ló mozgatását tudjuk biztosítani.
Minden lónak egyénre szabott ellátást biztosítunk a tulajdonos igényei szerint. Lovaink tágas, füves karámokban pihenhetik ki a munka fáradalmait.

Szabadidős programok

A lovagláson túl kiváló helyszínt biztosítunk családi, baráti, céges rendezvények, grill partik, bográcsozások lebonyolításához. Minden egyedi elképzelést megvalósítunk, legyen az főzés, extrém sport vagy csapatverseny. Rendezett kellemes környezet várja a hozzánk betérőnket, ahol akár különleges gyerekzsúr megrendezésére is lehetőség van.